Comments Off on Karlovac dobio nezavisni festival Udar groma

20140701-105949_plakat.jpg

Prvo izdanje festivala Udar groma održat će se 11. i 12. srpnja na prostoru poligona Kinološkog kluba Karlovac u neposrednoj blizini rijeke Korane i gradskog kupališta.

Festival donosi nastupe glazbenih sastava i drugih imena s domaće nezavisne glazbene i kulturne scene koja su se tijekom godina profilirala i na međunarodnoj sceni.

Nastupaju Ashes You Leave, Katran, Mašinko, Pasmaters, Inciter, Ponor, Black Cult, Krlja, Treaviit, Monox, Desolate Sons i Left To Starve. Koncertna događanja bit će upotpunjena dodatnim programima: umjetničkim performansima, projekcijama dokumentarnih filmova, debatama i prezentacijama te sajmom ‘uradi sam’ (DIY) proizvoda (knjige, odjevni predmeti, nakit, časopisi).

Cijena ulaznice je 20 kuna i vrijedi za oba festivalska dana, a moći će se kupiti isključivo na ulazu. U sklopu festivalskog prostora organiziran je i kamp koji je besplatan za sve posjetitelje s kupljenom ulaznicom.

izvor: muzika.hr

Comments are closed.