Comments Off on PRVO PLINARSKO DRUŠTVO I MEDVJEDI ZA VUKOVARSKE LEPTIRIĆE
Za svaki lajk na određeni crtež, PPD će Udruzi ”Vukovarski leptirić” donirati 5 kuna.Prvo plinarsko društvo (PPD) iz Vukovara, ujedno i sportski partner KHL Medveščak Zagreb, u suradnji s Medvjedima pokreće veliku akciju za pomoć vukovarskoj Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju ”Vukovarski leptirići” prikupljanjem financijskih sredstava za kupnju lasera niske frekvencije pomoću kojega se brže i efikasnije prenose impulsi kroz mozak te se na taj način poboljšava komunikacija između mozga i tijela.

Udruga ”Vukovarski leptirići” osnovana je 2011. godine i okuplja 45-ero djece s višestrukim oštećenjem. Djeci s problemima senzomotorike, psihomotorne retardacije, mentalne retardacije, problema s vidom, sluhom, govorom, komunikacijom i hiperaktivnosti Udruga ”Vukovarski leptirići” nastoji omogućiti neophodnu kvalitetnu komunikaciju prema standardima primjerenim današnjem nivou znanstvenih i praktičnih saznanja koja je temelj socijalne integracije.

Akcija će trajati od 3. do 10. ožujka te će u tom razdoblju svi navijači kluba Medveščak, ali i svi ljudi velikog srca, moći na službenim web stranicama Medveščaka www.medvescak.com i na Medveščakovim društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu (#VUleptirici) i Pinterestu, ”lajkati” crteže djece iz udruge ”Vukovarski leptirići” i na taj način sudjelovati u, humanitarnoj akciji. Svakim ”lajkom” na određenu crtež Prvo plinarsko društvo donirat će Udruzi 5 kuna. Cilj akcije je prikupiti i što više ”lajkova”, odnosno kuna koje će PPD donirati Vukovarskim leptirićima. Želja PPD-a i Medveščaka je prikupiti 10 000 ”lajkova”.

Like-ati slike možete na:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.663641953697379.1073741885.130861473642099&type=1

Comments are closed.